VANAF 2O18 IN TILBURG, 12 t/m 21 oktober

FAQ


Staat je vraag er niet bij?

Stuur dan een e-mail naar info@festivalcircolo.nl, of bel/SMS/WhatsApp naar de infolijn 06 46 49 72 97. Vragen over tickets en ticketverkoop kun je sturen naar kassa@festivalcircolo.nl

Het terrein

Het terrein is eenvoudig met de fiets, het openbaar vervoer en de auto te bereiken. In 10 minuten fiets je van Tilburg CS naar de ingang van ons festivalterrein. Er rijden ook zeer geregeld bussen vanaf Tilburg CS die vlakbij het Leijpark stoppen. Check OV9292 voor de actuele reisinformatie.
Het festivalterrein is dagelijks geopend vanaf 13:00u tot 23:00u, m.u.v. vrijdag 12 oktober (open vanaf 17:00u).
In een transparante tent vind je Bistro Foodjugglers by Cookaholics. Buiten op het festivalterrein zijn er diverse foodtrucks met voldoende aanbod voor de wat kleinere trek en tussendoortjes: koffie, popcorn, maar ook kun je er frieten, sandwiches en soep bestellen.
Honden zijn enkel toegestaan op het festivalterrein, mits aangelijnd. Honden zijn niet toegestaan in de tenten of in het restaurant.
Op het festivalterrein mag buiten worden gerookt. In de tenten mag niet worden gerookt.
Tenzij anders staat aangegeven, zijn bijna alle voorstellingen toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Deze kun je voor aanvang van een voorstelling aan een van onze medewerkers overhandigen. Zij geven het item een goede plek tijdens de voorstelling. Na afloop van de voorstelling wordt het item weer terug aan je overhandigd. Let op: Festival Circolo is niet aansprakelijk voor schade aan en/of diefstal van jouw eigendom(men).
Ja, er is op het terrein een EHBO-post aanwezig.

Tickets & betaling

Ik heb meerdere (festival)passen besteld en waarom krijg ik een foutmelding als ik de tickets wil bestellen? Per e-mailadres kun je slechts één pas bestellen. Om tickets te bestellen log je in met het e-mailadres waarmee je het eerste pas hebt aangeschaft, vervolgens bestel je de gewenste tickets. Nu log je uit. Dan log je opnieuw in, maar dit keer met het e-mailadres waarmee je het tweede pas hebt aangeschaft. Bestel nu wederom de gewenste tickets.
Alle zitplaatsen in de tenten van Festival Circolo zijn ongeplaceerd, je mag dus zelf kiezen waar je gaat zitten. Heb je een voorkeur qua zitplaats? Zorg dan dat je op tijd aanwezig bent bij de voorstelling.
Mail naar kassa@festivalcircolo.nl en reserveer direct je plaats(en). Op basis van beschikbaarheid.
Als de webshop niet helemaal duidelijk is en je hebt hulp nodig, stuur dan een e-mail naar kassa@festivalcircolo.nl.
Er zijn pinapparaten aanwezig bij de kassa, in het restaurant, bij de foodtrucks en bij de parkeerplaats, hier kun je ook met cash betalen. Er zijn geen pinautomaten op het terrein dus je kunt op het terrein geen contant geld pinnen.
Via deze website zijn officiële tickets voor voorstellingen op Festival Circolo te koop. Tot een half uur voor aanvang van de voorstelling kun je je bestelling online plaatsen. Per ticket betaal je €1,25 administratiekosten, met een maximum van €5,- per bestelling. Tevens kun je tijdens het festival bij de dagkassa op het festivalterrein terecht om tickets te kopen.
Je kunt je bestelling betalen met iDEAL, creditcard MasterCard of Visa.
Nadat je je bestelling hebt afgerond en we hebben de betaling ontvangen, krijg je een bevestigingsmail. Print de e-tickets uit de bijlage uit, of klik op de link naar de mobiele e-tickets.
Reeds gekochte tickets kunnen helaas niet omgeruild of teruggenomen worden. Je kunt wel proberen zelf de tickets door te verkopen.
Reeds gekochte tickets kunnen helaas niet omgeruild of teruggenomen worden. Je kunt wel proberen zelf de tickets door te verkopen.
Wanneer je je log-in en wachtwoord invult, verschijnen al je opgeslagen gegevens en hoef je deze niet zelf in te vullen.
In de meeste gevallen is je log-in je e-mailadres. Wanneer je deze invult bij log-in en klikt op ‘wachtwoord vergeten’, krijg je direct per e-mail je wachtwoord toegezonden. Je krijgt dan een e-mail met 'nieuw wachtwoord Festival Circolo’ + een link waarop je moet klikken om opnieuw je wachtwoord in te stellen en verder kunt gaat met het bestelproces.
Klik op 'wachtwoord vergeten’, volg de aanwijzingen op het scherm en probeer met het nieuwe wachtwoord in te loggen.
Bij aankoop van online tickets betaal je per ticket via deze website € 2,25 met een maximum van €5,- per bestelling aan administratiekosten. Bestel je vooraf online, dan weet je - op basis van beschikbaarheid - zeker dat je naar de voorstelling kunt. Haal je je tickets aan de dagkassa, dan bestaat de kans dat de voorstelling uitverkocht is.

Voorstellingen

De duur van de voorstellingen is indicatief en kan afwijken, de gehanteerde duur staat aangegeven op de programmapagina. Let op: na aanvang van een voorstelling is geen toegang meer mogelijk.
Vanaf ongeveer een kwartier voor aanvang van de voorstelling staan medewerkers klaar voor het scannen van de tickets en openen hiermee de toegang tot de tent. Let wel op: vanaf het parkeerterrein is het een korte wandeling van circa 5 minuten naar het festivalterrein! Dus zorg ervoor dat je ruim voordat de voorstelling begint op het terrein aanwezig bent, zodat je de prachtige voorstelling niet mist.
Nee, het is niet toegestaan om gebruik te maken van video-, foto- en geluidsapparatuur tijdens de voorstellingen.
De leeftijdsaanduiding staat aangegeven bij de programmapagina.
De diverse voorstellingen duren gemiddeld 1 tot 1,5 uur en worden live gespeeld incluis het nodige licht en geluid. Dit kan nogal impact op heel jonge kinderen hebben. Hierdoor zullen zij waarschijnlijk de voorstelling(en) niet volledig kunnen uitzitten en mogelijk voor overlast zorgen. Voor de kleintjes vanaf vier jaar hebben we speciale voorstellingen geprogrammeerd, welke dit zijn dat zie je op de programmapagina. Op het festivalterrein zijn tevens diverse speelvoorzieningen ook voor de allerkleinsten aanwezig, zodat zij zich alsnog goed kunnen vermaken gedurende de dag.

Gevonden voorwerpen

Festival Circolo is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies, ontvreemding of beschadiging van eigendommen en toegangsbewijzen. Maar gevonden voorwerpen worden afgegeven bij de informatiebalie. Neem contact op via info@festivalcircolo.nl.