VANAF 2O18 IN TILBURG, 12 t/m 21 oktober

Eten & drinken


Voor ieder wat wils

Sashimi, maar dan net even anders, een goed belegd broodje, een in heerlijke saus zwemmende diamanthaas, een dampende kom soep, poffertjes, heerlijk gegrilde hamburgers, een verrassend gevulde kwartel, gewone en speciaal bieren, marshmellows om boven het vuur te roosteren en natuurlijk goudgele frieten. Er is van alles te eten en te drinken op Festival Circolo. 

Bistro Foodjugglers by Cookaholics

Eigenlijk is de keuken van een goed restaurant net een circuspiste. Trucks, hoogstandjes en poëzie wisselen elkaar op het ronde bord af. Ze komen tot stand door samenwerking, De uitstekende vaardigheden en onderling vertrouwen.

De keukenpiste van Festival Circolo wordt bevolkt door Cookaholics. Wereldberoemd in Tilburg en omstreken. Ze laten hun gasten steeds weer versteld staan van creatieve culinaire verrassingen. Medio september staat de menukaart van Bistro Foodjugglers by Cookaholics online.

Bistro Foodjugglers is gesitueerd in een transparante tent, zo blijft je ook tijdens het eten verbonden met de circussfeer buiten op het terrein. Geniet van eerlijke en heerlijke diners. De menukaart bestaat uit verschillende smaakvolle gerechten voor een redelijke prijs. Naast de vaste kaart zijn er wisselende dagschotels.

Reserveren
Reserveren in de bistro kan tot en met de dag voor jouw festivalbezoek (tot 23:00u) via het een mail naar info@cookaholics.nl of bel met 013 543 2616.
Al volgeboekt of te laat met reserveren? Loop op de dag zelf even binnen en informeer naar de last minute mogelijkheden of geniet van een lekker hapje bij de diverse foodtrucks op het terrein. 

Het Circus diner arrangement: een voordelige avond uit
Wil je een bezoek brengen aan Festival Circolo en zeker zijn van een complete avond uit? Neem dan een Circus diner arrangement. Hiermee heb je toegang tot de grote voorstelling van die avond (Le Vide, Forever, Happily of Tipping Point)  en geniet je voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk 2 gangen diner incl. twee drankjes voor slechts € 49,95 pp. Dus diner én voorstelling voor één prijs. Bestel hier.

Brasserie Velder

Met een mooi uitzicht op de sfeervol aangelichte circustenten geniet je in Brasserie Velder van de lekkerste biertjes, mooie wijnen of verfrissende ander dranken. De brasserie kent zelfs een aparte speciaalbieren-bar. Natuurlijk worden ook kleine snacks geserveerd.

Brasserie Velder is vernoemd naar het prachtige Landgoed Velder in Liempde waar de eerste 6 edities van Festival Circolo plaatvonden. Dat landgoed heeft nog steeds een speciaal plekje in ons Circolo-hart.

Foodtrucks

Stel je liever zelf je maaltijd samen of geen zin in een hele maaltijd? Struin dan langs diverse foodtrucks die tussen de circustenten staan. Neem plaats bij het kampvuur om lekker maar gezond te snacken en de herfst in het park te beleven.