VANAF 2O18 IN TILBURG, 12 t/m 21 oktober

Festivalinfo


Festival Circolo

Feels like circus

Festival Circolo vindt plaats tijdens de herfstvakantie van Zuid Nederland; van 12 tot en met 21 oktober 2018. Het festivalterrein is in het Leijpark te Tilburg (zie ook bereikbaarheid). 
Alle tenten zijn verwarmd. De capaciteit van de circustenten varieert tussen de 800 en 6 plaatsen. Het festivalterrein herbergt naast de voorstellingstenten een brasserie, een restaurant, een buitenbar, diverse foodtrucks, een speelpiste voor kinderen, kampvuren en bijzondere attracties.

Het festivalterrein is gratis toegankelijk. Voor de voorstellingen moet je een kaartje kopen. De prijzen van voorstellingen variëren van € 1,- tot € 25,-. Kaarten zijn online verkrijgbaar via de Circolo website. Op het festival is een dagkassa aanwezig; open van 12.30 tot een uur na de laatste voorstelling)
Betalen op Circolo kan met PIN en contant. Festival Circolo werkt niet met bonnen of munten. Er is geen pinautomaat op het festivalterrein aanwezig.

Festival Circolo presenteert lange voorstellingen (meer dan 50 minuten) en korte voorstellingen (meestal rond de 30 minuten). De lengte van de voorstelling en leeftijdsindicaties zijn aangegeven bij elke voorstelling.
Circolo wil toegankelijk zijn voor iedereen. Daar doen we ons best voor. In prioncipe zijn alle voorstellingen rolstoeltoegankelijk, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven. Zie verder: toegankelijkheid.

Indoor
In de oneven jaren heeft Circolo een vijfdaags programma in Theaters Tilburg, De NWE Vorst en de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Kleinschaliger en in een geheel andere omgeving, maar met dezelfde gemoedelijke sfeer als het outdoor festival in het Leijpark.