21 T/M 30 OKTOBER 2016 - Landgoed Velder, LIEMPDE, NOORD-BRABANT

Vrijwilligersoproep


Helpende handen gezocht

Publieksbegeleider © Diewke van den Heuvel

Festival Circolo kan niet bestaan zonder de inzet van een grote groep vrijwilligers. Ook voor de aankomende editie zijn wij weer op zoek naar mensen die mee willen werken aan het festival. Op dit moment zijn we met name op zoek naar versterking binnen de bouw-/breekploeg. Zin om deel uit te maken van een circussprookje op Landgoed Velder? Lees dan verder of meld je direct aan.

Festival Circolo is:
Voor alle mensen die al eerder hebben meegewerkt aan het festival: Circolo gaat er dit jaar anders uit zien. Niet alleen wat betreft de indeling van het terrein, maar ook wat betreft bemanning. Voor sommige vertrouwde gezichten komen nieuwe in de plaats. Wat blijft is de gezamenlijke passie om een leuke tijd met elkaar te hebben.

Circolo vrijwilligers zijn:

  • enthousiast, betrokken en gemotiveerd;
  • beschikbaar tussen 21 en 31 oktober 2016 (bouwers en brekers enkele dagen voor en na deze data);
  • minimaal 3 dagdelen beschikbaar.

Circolo vrijwilligers krijgen:
Natuurlijk krijg je voor de geboden hulp van ons wat terug. Denk aan gratis toegang tot prachtige voorstellingen, een gezellige sfeer en feest met de artiesten, verschillende verrassingen en afhankelijk van de diensten lekker eten en drinken.

Diverse functies

Voor Festival Circolo 2016 hebben we de volgende vrijwilligersfuncties beschikbaar:

Vrijwilligers voor informatie en gastvrijheid
Je bent communicatief en servicegericht ingesteld. Jouw inzet is bedoeld om de bezoekers wegwijs te maken, te adviseren en hen optimaal van het festival te laten genieten. Je loopt rond bij de entree van het terrein of werkt vanuit de informatiebalie. Omdat we hopen dat bezoekers vriend van het festival worden kan je inzet ook gericht zijn op het verzamelen van e-mailadressen van bezoekers of het werven van nieuwe vrienden.

Publieksbegeleiders
De publieksbegeleiders staan bij of in de voorstellingstenten om tickets te scannen, mensen hun plaatsen te wijzen en de entree van de tent te bewaken tijdens de voorstelling zodat er niet in- en uitgelopen wordt. Je kunt ook gevraagd worden mindervalide bezoekers te begeleiden naar een goede plek in de voorstellingstent of het restaurant.

Kassamedewerkers
De kassamedewerkers verzorgen onder begeleiding de verkoop van tickets. Je moet wel handig zijn met de computer en met geld en daar dus niet van in paniek raken. Naast de grote kassa voor de grotere voorstellingen hebben we straks ook bij twee kleine tentjes kassa's staan waar mensen een kaartje kunnen kopen voor een korte voorstelling. Tot slot is er ook een backstage bar waar collega vrijwilligers en artiesten hun drankjes en eten kunnen afrekenen. Ervaring met tappen is op deze plek wel gewenst.

Bouwers
De bouwploeg helpt in de dagen voor en na het festival en zorgt ervoor dat de tenten komen te staan, worden ingericht en na afloop weer worden afgebroken. Flink sjouwen dus.

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden om mee te helpen tijdens Festival Circolo 2016? Dan gaan we er samen een mooie festivaleditie van maken! Meld je aan via het inschrijfformulier; hierin geef je meteen aan welk type werkzaamheden je het liefst zou willen verrichten. Medio september krijg je de mogelijkheid om jouw beschikbaarheid tijdens Festival Circolo aan te geven.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je mailen naar: vrijwilligers@festivalcircolo.nl

X