VANAF 2O18 IN TILBURG, 12 t/m 21 oktober

Ticketinfo


Ticketinfo

Festival Circolo is voor jong én oud © Diewke van den Heuvel

Ga naar programma om je kaartjes te kopen voor Festival Circolo 2018. Voor de meeste voorstellingen heb je een kaartje nodig. Om zeker te zijn van een plaats kan je het beste je kaartjes vooraf kopen via deze website. Op het festivalterrein kan je natuurlijk ook terecht aan de festivalkassa. Dan heb je wel een grotere kans dat de voorstelling waar je heen wilt is uitverkocht.

Kortingen
We hanteren diverse kortingsprijzen. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn er voor sommige voorstellingen online en aan de festivalkassa speciale kindertickets verkrijgbaar. Verder bieden we korting aan CJP-pashouders. Dit tarief verkopen we aan de kassa op vertoon van je pas, hierbij geldt 1 kaart per pashouder per voorstelling en zolang de voorraad strekt. CJP-pashouders kunnen ook online van de korting gebruik maken, je kaartnummer wordt dan tijdens het bestelproces geverifieerd. Nog geen CJP-pas? Koop hem hier! De diverse kortingen zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen/acties/arrangementen.

Transactiekosten
We hanteren online transactiekosten van €1,25 per ticket met een maximum van €5,- per bestelling.

Betaalwijzen
Online en aan de kassa kun je betalen met pin en creditcard (Visa en Mastercard). Aan de festivalkassa en bij de buitenkassa voor het korte programma op het terrein kun je ook contant betalen. Tijdens het festival is er (alleen) aan de festivalkassa voor deelnemende inwoners van Tilburg bovendien de mogelijkheid om te betalen met de Meedoenregeling. Deze regeling geldt als betaalwijze voor alle voorstellingen, behalve voor die van €4,- of minder, arrangementen, diners, parkeertickets en overige acties.

Geef een Toegift
Voor cultuurliefhebbers met een smalle beurs zijn tickets voor een festival zoals Circolo een erg grote uitgave en daarom soms simpelweg niet te betalen. Erg jammer, want ons festival moet er voor iedereen zijn. Daarom bieden wij dit jaar 'het uitgestelde kaartje' aan. Bij de aankoop van tickets vragen we je aan het einde van het bestelproces of je een extra bedrag van €13,- wilt doneren voor iemand die niet de financiële mogelijkheden heeft. De extra kaartjes komen vervolgens via partnerschappen met lokaalgewortelde sociale organisaties bij de juiste mensen terecht. Je kunt er dus gerust op zijn dat je gift goed terechtkomt.

Pashouders
Heb je een festival-, weekend- of dagpas? Bestel dan per voorstelling apart je toegangsbewijs en laat de barcode van je geprinte of mobiele e-ticket scannen bij de voorstellingstent. De pas zelf geeft geen toegang tot de specifieke voorstellingen.

Toegangscontrole
Neem bij je bezoek je mobiele of uitgeprinte e-tickets mee en houd deze gereed bij de ingang van de voorstellingstent, waar je toegangsbewijs wordt gescand.  Elke barcode is uniek, kopieren is zinloos.

Toegankelijkheid
Wist je dat alle voorstellingen tijdens Festival Circolo het keurmerk ‘language no problem’ hebben? Bij circustheater gelden er geen culturele en/of taalbarrières; Festival Circolo is voor iedereen. Om die belofte waar te maken, verlagen we graag alle andere denkbare drempels. Zo kunnen ook mensen met een beperking genieten van een complete dag uit zonder zorgen. Alle voorstellingen in de grote tenten zijn toegankelijk met een rolstoel of een hulphond. Per tent is er een beperkt aantal rolstoelplekken. Je kunt zelf je tickets online alvast kopen, maar laat ons na je aankoop via welkom@festivalcircolo.nl wel even weten dat je komt, dan reserveren we een mooie plek voor je in de tent.

Huisregels kaartverkoop

  • Na aanvang van een voorstelling is geen toegang meer mogelijk.
  • Gekochte kaarten worden niet geruild of teruggenomen.
  • Kindertickets zijn voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar, bij twijfel kan er om de legitimatie van het kind worden gevraagd. Ook bij CJP-pashouders kunnen wij bij twijfel om legitimatie vragen.
    Kijk hier voor onze overige huisregels.

Contact
Heb je verder nog vragen na het lezen van bovenstaande info? Stuur een mailtje naar kassa@festivalcircolo.nl.