VANAF 2018 IN TILBURG, 12 t/m 21 oktober

Ticketinfo


Verkoopinfo

Festival Circolo is voor jong én oud © Diewke van den Heuvel

Kom je naar Festival Circolo? De toegang tot ons festivalterrein is gratis. Voor de diverse voorstellingen dien je via onze website (vooraf) of op het festivalterrein tickets te kopen. Voor sommige voorstellingen zijn speciale kindertickets verkrijgbaar voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar. Houd er rekening mee dat er bij twijfel om de legitimatie van het kind gevraagd kan worden. 

Daarnaast zijn er ook aanvullende producten, zoals parkeertickets. Deze zijn tegelijkertijd met de bestelling van je tickets online of aan de kassa te koop.

LET OP: bij aankoop van tickets en/of aanvullende producten betaal je per totale bestelling € 3,75. Bestel om extra kosten achteraf te voorkomen in één keer je voorstellingstickets of aanvullende producten.​

Wil je een lekker avondje uit? Kies dan voor het Jheronimus Bosch arrangement. Hierbinnen valt een ticket voor de voorstelling van Cie Les Colporteurs en een driegangen Bosch Diner (dagmenu) in ons à la carte restaurant. Overweeg je om meerdere voorstellingen per dag of gedurende het hele festival te bezoeken? Kijk dan of een passe-partout DAG óf WEEK gunstig voor je is.

X