loader image

Tickets

vrijdag 21 oktober

17:00 - 17:30

zaterdag 22 oktober

16:00 - 16:30

Cie Hein

Tickets

Unnecessary Violence

Cie Hëin?

Een hilarische terugkeer naar de kinderjaren door twee jonge jongleurs.

21, 22 oktober

Locatie: Spoorpark Fontys Arena

Regulier € 10,00

Jongere t/m 26 jaar € 5,00

Kind t/m 12 jaar € 5,00

Leeftijd: 6+

Voor jong en oud / avontuurlijk

In de eerste voorstelling ooit van Compagnie Hëin? laten twee jongleurs zich inspireren door het gedrag van kinderen die voortdurend de grenzen aftasten. De twee Franse acrobaten geloven dat volwassenen deze neiging niet verliezen, maar eerder bedekken met een laagje zakelijkheid. Met hun vriendschap als basis verkennen Elise en Nils samenwerking en conflict door middel van humor, speelsheid en indrukwekkende jongleerkunsten.

Compagnie Hëin? is een jong jongleergezelschap uit Frankrijk. Het gezelschap bestaat uit Elise Morard en Nils Liedtke, die elkaar hebben ontmoet tijdens hun studie aan de Academie voor Circus en Performance Art in Tilburg. Met als doel speelse en absurde voorstellingen te produceren, gebruiken de twee performers hun vaardigheden in jongleren, theater en beweging om een gezinsvriendelijk publiek uit te nodigen in hun universum van humor en domheid.

 

 

Verzot op jong circustalent? Met een Keep an Eye – combi vrijdagpas of Keep an Eye – combi zaterdagpas bezoek je drie korte voorstellingen van bekroond jong circustalent op één dag. 

 

 

lees meer

Tickets

vrijdag 21 oktober

17:00 - 17:30

zaterdag 22 oktober

16:00 - 16:30

“Heerlijk feelgood circus met humor en domheid.”

Cie Hein

Wat? Wie? Wanneer? Hoe laat? Bekijk het tijdschema en mis geen enkele performance!

Ook iets voor jou?