loader image

Coffee Conversations

Diverse makers

Verdiepende gesprekken met, voor en door makers.

23, 24, 25, 26, 27, 28 en 29 oktober

De Coffee Conversations zijn gratis voor het publiek van deze voorstellingen. Wil je meeluisteren en praten, koop dan vooral een ticket voor de show.

Locatie:

Gratis

Leeftijd: -

Wil je kennismaken met de circusmakers van vandaag, meer weten over het maken van een voorstelling en voor welke uitdagingen artiesten staan? Kom dan naar de Coffee Conversations en nagesprekken tijdens Festival Circolo. Of je nu zelf een ervaren maker bent of een nieuwsgierige bezoeker; deelname is voor iedereen die de ontwikkelingen in het circus wil volgen.

Circus is vooral om naar te kijken, maar praten over circus kan ook heel goed. En het is ook van belang voor jonge en meer gearriveerde makers om elkaar te inspireren en te bevragen. Rond Circolo gebeurt dat met een internationaal seminar op woensdag 19 oktober op de Fontys Hogeschool van de Kunsten. Dan staat de eigen identiteit van de circusartiest centraal. Wat neem je mee in de piste? Jouw culturele achtergrond, jouw gender, jouw eventuele fysieke handicap? Keynote speaker is Sanae El Kamouni van Groupe Acrobatique de Tanger.

lees meer

Ook iets voor jou?