loader image

Tickets

Tickets

BE KIND

Emilie Weisse | TENT

Hartverwarmende circuservaring voor de allerkleinsten.

Locatie:

Leeftijd:

Grappig / baby

*1 ticket geeft toegang voor één baby van 6-18 maanden en één ouder/verzorger. Deze voorstelling heeft een leeftijdsaanduiding met een begin- en een eindleeftijd van 6 tot 18 maanden. Wij vragen je de leeftijdsindicatie te respecteren en te laten gelden voor elk kind in jouw gezelschap.

 

Kom en beleef samen met je kleintje voor het eerst de wondere wereld van circus. BE KIND is een intieme ervaring voor baby’s van 6 tot 18 maanden. In deze vloeiende voorstelling van geluid, kleur en beweging nemen twee artiesten jullie mee op een zintuiglijke reis. Van het gezang van vroege vogels tot lichtgevende jongleerkegels in de schemering. De kleintjes maken van heel dichtbij kennis met acrobatiek en jongleren. Er ontstaat een bijzonder contact tussen artiest en hun jonge publiek. Een hartverwarmend spektakel om je handjes bij in je mond te steken.

BE KIND is het regiedebuut van Emilie Weisse bij TENT huis voor hedendaags circus, in coproductie met 2turvenhoog festival. Om te ontdekken hoe je zo’n jong publiek kunt interesseren, verrassen en betrekken bij circus, werkt Emilie samen met het Baby & Child Research Center in Nijmegen. Zij voorzien de voorstelling van wetenschappelijke kennis over de ontwikkeling van baby’s. Be kind brengt ook een speciaal ontworpen babyboek mee waarin je thuis verder kunt gaan met de ontdekking van circus en spel.

 

De voorstelling duurt 30 minuten, daarna kunnen kinderen 10 minuten ‘na spelen’.

 

 

lees meer

Tickets

“Een heerlijke voorstelling die telkens weer een glimlach op je gezicht tovert.”

Wat? Wie? Wanneer? Hoe laat? Bekijk het tijdschema en mis geen enkele performance!

Ook iets voor jou?