loader image

Tickets

Tickets

Ways of being ready & 60% Banaan

Hendrik van Maele & Monki | TENT

Een absurde ontmoeting én een blijde boodschap voor de boze burger.

Locatie:

Leeftijd:

Avontuurlijk / intiem

CHANGE OF PLANS!
Helaas kan door een blessure bij één van de drie spelers 13 Harbinger Road niet door gaan. Maar wees niet getreurd. Hendrik van Maele heeft een heel fijn alternatief voor ons gevonden in de vorm van een double bill. Zelfde plek, zelfde tijd (maar ietsje langer), zelfde Hendrik met een andere voorstelling. Hendrik van Maele speelt ‘Ways of being ready’ en daarnaast verwelkomt hij zijn vriend Monki op het podium met ’60% Banaan’. Twee topvoorstellingen voor de prijs van één. We hopen dat je er alsnog bij bent!

Hendrik van Maele I Ways of being ready

 

In een fysiek absurde ontmoeting, beoefenen twee artiesten de kunst van het klaar zijn

 

Ways of being ready is een live ontmoeting tussen twee levenslange vrienden. Eén van hen is getraind als acrobaat, de ander als mime acteur. Eén van hen komt vaak te laat, de ander te vroeg. Eén van hen trekt zijn nagels eraf, de ander bijt ze. Beiden zoeken naar manieren om klaar te zijn voor het onontkoombare. Deze twee vrienden streven in hun gezamenlijk spel niet langer naar voltooiing. Ze oefenden en oefenen nog steeds de kunst van het klaar zijn, ook al is het geen plek waar iemand ooit aankomt. In deze fysieke ontmoeting weten zij met hun geoefende lichamen het moment vooraf te laden. Dit moment is heerlijk richtingloos en vol mogelijkheden.

 

Monki I 60% Banaan

 

Een blijde boodschap voor de boze burger

 

In 60% Banaan geeft Benjamin Monki Kuitenbrouwer je een optimistische kijk op de mensheid in een gloednieuw format: een circusconference. Een energieke acrobatische lezing, waarin hij zijn vaardigheden gebruikt om het publiek te vertellen over de hoopvolle ontwikkelingen in de wereld. Met behulp van gekleurde elastieken vormt hij een aantal meters hoge grafieken tussen een de palen. Met data over extreme armoede, oorlogsslachtoffers en – onder andere – bevolkingsgroei zwaait, klimt en slingert Professor Monki tussen zijn palen heen en weer om zijn punt te maken. Hij sleept ons mee in de overtuiging dat ons mensbeeld hoognodig aan verandering toe is.

 

lees meer

Tickets

“Een double-bill van TENT talenten.”

Wat? Wie? Wanneer? Hoe laat? Bekijk het tijdschema en mis geen enkele performance!

Ook iets voor jou?