loader image

Eten en drinken op Festival Circolo

Op Festival Circolo is van alles te verkrijgen voor de inwendige mens. Van heerlijke hap op de hand tot een drie-gangen-diner en het beste uit de Italiaanse keuken. Benieuwd wat je allemaal kunt eten en drinken? Bekijk ons uitgebreide eet-en-drink-programma!

Brasserie Bacchus

In Brasserie Bacchus geniet je tussen de voorstellingen door van een sfeervol diner. Hier trakteren we je dit jaar op de meest verrukkelijke smaken uit de Italiaanse keuken; seizoenssoep, stoof, salade, verse pasta en smakelijke desserts. Daarnaast is Brasserie Bacchus elke dag geopend voor een snel drankje of een lange zit. Voor reserveringen in Brasserie Bacchus kun je tussen 12:00 en 17:00 telefonisch contact opnemen via 06-27968485. Je kunt ook altijd even binnenlopen in de Brasserie op het festival terrein in het Spoorpark om een tafeltje te reserveren. A presto!

Foodtrucks

Heb je minder zin in een uitgebreid diner? Op het festivalterrein zijn verschillende foodtrucks te vinden. Bij De Oerburgerbus vind je frites en sappige Tilburgse burgers (niet te verwarren met de inwoners van de stad), vers van de BBQ. De Smaakmakerij verkoopt de lekkerste rendangkroketjes, en bij de Poffertjescaravan haal je – hoe kan het ook anders – oer-Hollandse poffertjes! De echte zoetekauw verzadigt diens zoete zin bij de Snoepmeisjes, de zoete verleidsters die jong en oud versieren met hun kleurrijke suikergoed, meterslange appelschillen en verrukkelijke lekkernijen. Lekkers is ook te vinden bij De Koffieboot, waar je je koekje of taartje kunt aanvullen met een lekker kopje koffie of thee.

Champagne op de molen

Word jij de sterspeler van Festival Circolo? Met een drankje op de draaimolenbar voel je je in ieder geval wel zo. Circus chique en zachtjes draaiend borrelen in de avonduren.

T-Huis

Tot slot kun je in het T-Huis, het vaste restaurant van het Spoorpark, elke dag aanschuiven voor een heerlijk twee- of drie-gangen-diner. Reserveren is mogelijk via t-huis-spoorpark.nl