loader image

Werken bij Circolo

Festival Circolo kan alleen maar bestaan door buitengewone mensen. Dat zijn de circusartiesten in de piste, maar zeker ook onze vrijwilligers, medewerkers en bestuursleden. Wil jij onderdeel uitmaken van het Festival Circolo team? Wij zijn op zoek naar:

Vrijwilligers vacatures

Vrijwilliger: Medewerker informatie en gastvrijheid

Je bent communicatief en servicegericht ingesteld. Jij maakt bezoekers wegwijs, adviseert en laat ze optimaal genieten van ons festival. Je loopt rond bij de entree van het terrein of werkt vanuit onze informatiebalie. Jij zorgt er tevens voor dat onze crewcatering op en top in orde is, en iedereen smakelijk kan eten.

Vrijwilliger: Publieksbegeleiders

Als publieksbegeleider scan jij de tickets en wijs je mensen hun plaats. Je kunt ook gevraagd worden mindervalide bezoekers te begeleiden naar een goede plek in de tent of het restaurant. Daarnaast is het belangrijk dat je mensen aan durft te spreken op de regels die op ons terrein gelden.

Vrijwilliger: Kassamedewerkers

Als kassamedewerker kun je goed met computers en geld overweg. Vanuit het festivalhart van Festival Circolo adviseer je mensen over voorstellingen en verzorg je de verkoop van tickets.

Vrijwilliger: Bouwers

De bouwploeg helpt in de dagen voor het festival met de opbouw en inrichting van de tenten, en breekt na afloop de tenten af. Flink sjouwen dus. Ook tijdens het festival zijn een klein aantal bouwers nodig voor de kleinere klusjes en als parkeerwacht. Omdat dit werk lichamelijk zwaar is, krijgen de bouwers een vrijwilligersvergoeding van €10,- per uur.

Wat verwachten we van onze vrijwilligers?

Je bent enthousiast, betrokken en bent gemotiveerd.
Je bent minimaal 3 dagdelen beschikbaar

Wat krijgen vrijwilligers van ons?

  • Een origineel Festival Circolo 2022 t-shirt
  • Een voucher per 6 gewerkte uren
  • Last minute toegang tot de voorstellingen waar nog plek is
  • Kans op het zien van try-outs
  • Lunch en/of diner
  • Per dienst een aantal consumptiemunten
  • De unieke mogelijkheid om Festival Circolo zowel voor als achter de schermen mee te maken.

Interesse?

Ben je ouder dan 16 én lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan ons festival? Ga dan naar crew.festivalcircolo.nl en klik op “Solliciteer als vrijwilliger”. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om te mailen naar vrijwilligers@festivalcircolo.nl.

Betaalde vacatures

Er zijn momenteel geen betaalde vacatures
Wil je jezelf toch onder de aandacht van ons team brengen? Stuur dan een mailtje naar info@festivalcircolo.nl.