loader image

Steun Festival Circolo

Vrienden van Circolo

Word vriend van Festival Circolo en houd het circus in de lucht! Elke donatie, groot of klein, is voor Festival Circolo waardevol. Draag jij ons festival een warm hart toe? Overweeg dan om ons structureel te steunen en word Vriend van Circolo.

Hoeveel is de bijdrage?
Voor een jaarlijkse bijdrage van €40,- of meer ben je Vriend van Circolo.
Voor partners/koppels is de jaarlijkse bijdrage voor twee personen €60,- of meer.

Omdat Circolo een Culturele ANBI-status heeft help je niet alleen het festival, maar heb je er zelf ook belastingvoordeel van. Je mag dan jouw gift met 1,25 vermenigvuldigen en dat als gift aftrekken.

Wat doet Festival Circolo met het geld?
Door jouw bijdrage kunnen we jonge circusmakers ondersteunen in hun ontwikkeling. We begeleiden ze in een coachingstraject en brengen hun talenten naar een nieuw niveau. Jouw financiële bijdrage is een direct infuus voor jong circustalent om te groeien.

Wat krijg ik ervoor terug?
Jouw steun betekent veel voor Festival Circolo. Wij willen op onze beurt graag iets voor jou betekenen. Een Vriend krijgt per voorstelling een korting van 25% voor 1 persoon. Voor partnervrienden geldt 25% korting per persoon voor 2 personen.

Vrienden worden tijdens het festival uitgenodigd voor een Vriendenontvangst met onder meer een meet & greet met artiesten, een backstagetour en verrassingsactiviteiten. Daarnaast wordt elke Vriend jaarlijks uitgenodigd voor de eindexamenpresentatie van de studenten aan de Academy of Circus and Performance Art in Tilburg. Ook brengen we je als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, aardige vroeg-boek-kansen en line-up aankondigingen.

Ben je geïnteresseerd?
Meld je dan aan als vriend door een mail te sturen naar info@festivalcircolo.nl. Vermeld hierbij in ieder geval je voor- en achternaam, straatnaam, huisnummer, postcode, woonplaats en e-mailadres. Ook is het belangrijk om aan te geven voor welk bedrag je Vriend van Circolo wil worden.

Sponsors van Circolo

Festival Circolo kan niet bestaan zonder de steun en medewerking van overheden, fondsen en het bedrijfsleven. Als bedrijf of particulier kunt u Festival Circolo sponsoren en zo een onmisbare bijdrage leveren aan hét circusfestival voor eigentijds circus in Nederland.

Hoeveel is de bijdrage?
Vanaf €500,- maakt jouw bedrijf deel uit van het Circolo genootschap; een bedrijvennetwerk met sfeervolle ontmoetingen rond opwindende circusvoorstellingen door het jaar heen.

Wat doet Festival Circolo met het geld?
Door jouw bijdrage kunnen we jonge circusmakers ondersteunen in hun ontwikkeling. We begeleiden ze in een coachingstraject en brengen hun talenten naar een nieuw niveau. Jouw financiële bijdrage is een direct infuus voor jong circustalent om te groeien.

Is een schenking aftrekbaar?
Festival Circolo is een door de Belastingdienst erkende culturele algemeen nut beogende instelling (ANBI). Schenken aan Festival Circolo biedt daardoor gunstige fiscale aftrekmogelijkheden. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van een gift aan Circolo aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Heeft u interesse om Festival Circolo te sponsoren?
Leuk! Neem dan contact op met Marc Eysink Smeets, directeur van Festival Circolo, via marc@festivalcircolo.nl.