loader image

Plattegrond

Een super groot park, midden in de stad. Met het festivalhart in het Spoorpark en diverse satellietlocaties in de binnenstad, is het tien dagen lang één groot circusfeest in Tilburg.

Spoorpark – festivalhart

Het dynamische spoorpark, op een steenworp afstand van Station Tilburg, is de nieuwe thuisbasis van Festival Circolo. Op het festivalterrein worden vier circustenten opgezet. Er zijn foodtrucks, speeltoestellen, kleine-tentjes-voorstellingen en het Cirkel Gewelf waarop dagelijks gratis circusvoorstelling te zien zijn. Eten en drinken kan bij het T-Huis of bij onze eigen circusbrasserie Bracchus. Het Spoorpark is goed bereikbaar, ook met de bus en trein. Het Spoorpark heeft een stadscamping waar artiesten en bezoekers met hun caravans terecht kunnen.

De Nieuwe Vorst

Een experimentele, intieme, sfeervolle plek waar bezoekers en artiesten elkaar kunnen ontmoeten. De Nieuwe Vorst in het centrum van Tilburg host dit jaar de voorstellingen van Elena Zanzu, Hendrik van Maele, There There Company en Laurence Felber.

Concertzaal en Schouwburg Tilburg

Een schouwburg met een giga podium én een concertzaal met top notch akoestiek in hartje Tilburg. De dansbare kleurexplosie FIQ! met maar liefst 17 Marokkaanse acrobaten strijken neer in Schouwburg Tilburg. De nieuwste creatie van Kamarata Zuid – L’Histoire du Soldat gaat in premiere in de Concertzaal Tilburg.

Academietheater

Het Academietheater van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK) is tijdens Festival Circolo een verwonderende wereld voor de allerkleinste circusfans. Zo beleef je hier BE KIND, een hartverwarmende en intieme voorstelling voor baby’s en hun zorgdragers.