loader image

Attracties, gratis programma en nog veel meer te zien tijdens Festival Circolo

Ook dit jaar hebben we weer een mooi aanbod aan extra activiteiten en voorstelling naast onze betaalde voorstellingen.

Schommelbootjes

Hoger! Sneller! Harder! In de Vliegende Hollanders tart je de zwaartekracht en je hoogtevrees. Schommel naar grote hoogten en word een echte vliegende Hollander! Voor €2,50, kijk hier voor alle informatie.

Acrobaat op de Molen

Deze draaimolen is niet alleen voor kinderen, maar ook voor hun ouders! Acrobatische duo’s van grote mensen en kleintjes vormen zelf de auto’s en paarden van deze speciale draaimolen. Speel mee, helemaal gratis! Ook leuk voor de ouders: ’s avonds is de carroussel een champagnebar. Lees hier meer.

PowerShower van Waterschap de Dommel

De PowerShower laat je met andere ogen naar water kijken en zet aan tot denken en actie. Iedereen is uitgenodigd om, met de nodige spierballen en slimmigheid, het water in beweging te zetten. Gratis te bezoeken op ons festivalterrein

Gratis voorstelling Fontys Circus studenten

De tweedejaars studenten van Fontys Circus and Performance Art brouwen traditiegetrouw een heerlijke openluchtvoorstelling die enkel en alleen op Festival Circolo te zien is. Met een heerlijke energie en aanstekelijk enthousiasme neemt een groep circustalenten je mee op expeditie door het Spoorpark. Bijna iedere dag te zien, kijk voor de specifieke tijden hier.

Cirkelgewelf

Onder het Cirkelgewelf zal op 14, 15 en 21 oktober tussen 17:30 en 18:30 een open podium plaatsvinden. Vier verschillende korte acts afwisselend met jonge professionals en studenten. Deze voorstellingen zijn allemaal gratis te bezoeken.

It takes a Child to raise a Village – FREE

In deze gratis voorstelling geïnspireerd op muziek, theater en freerunnen worden kinderen door Corpo Maquina Society uitgenodigd om zelf de arena te betreden. Met energie en vrolijkheid laten ze samen een frisse wind waaien die oproept tot een speelsere manier van samen maken en samenleven. Deze gratis voorstelling is op zondag 22 oktober van 13:30 tot 15:30.

BOOT

BOOT is een korte voorstelling in een half vliegtuig. De voorkant en de vleugels ontbreken, maar verder is er niets mis mee. In 9 minuten word je meegenomen in een hilarisch drieluik met spectaculaire gebeurtenissen en onverwachte wendingen. Deze korte voorstelling kost €2,50 voor kinderen en €5 voor volwassenen. Kaartjes zijn te koop aan de tent.