loader image

Jongeren t/m 26 jaar 50% korting

Circus is onze grootste liefde. En die liefde delen we graag met zo veel mogelijk mensen. Circolo heeft ervoor gekozen om pubers, studenten en starters op de arbeidsmarkt extra welkom te heten met een flinke korting. Dit jaar betaal je als jongere t/m 26 jaar nooit meer dan €13,- voor een voorstelling.

Waarom jongeren korting?

Als de jeugd de toekomst heeft moet je er ook goed voor zorgen. Het leven in de stad is duur. Wonen is onbetaalbaar. Tot 2021 waren het alleen kinderen tot 12 jaar die korting kregen op Festival Circolo. Enthousiasme onder jongeren voor eigentijds circus is er, maar wij snappen het is ook een kostbare aangelegenheid. Maar hoe leuk is het om met je date of een groepje vrienden naar een nooit langdradige en altijd sensationele voorstelling te gaan en daarna met een drankje tussen de circustenten bij het kampvuur neer te ploffen?

Welke voorstellingen zijn tof voor jongeren?

Ieder jaar staan we weer met open mond te kijken naar wat circusartiesten met hun lichaam kunnen. Festival Circolo is supertrots dat we deze artistieke topsporters mogen verwelkomen in Tilburg en kunnen toekijken terwijl zij de krankzinnigste prestaties uit hun lichaam persen. Circus leert ons hoe uitmuntend het menselijk lichaam kan zijn. Deze voorstellingen zijn extra interessant voor de Young at heart:

Queer Night – House of Circus
Jongerenprijs: € 8,75 (inclusief servicekosten en een drankje)
Wat krijg je als je drag en circus met elkaar kruist? House Of Circus! Circusgezelschap en ballroomhouse ineen. De piste is een catwalk. Er wordt gevogued aan de trapeze. Verwacht uitbundige verkleedsessies. Hippe beats vanuit de orkestbak. Initiatiefnemers. Hooggeëerd publiek, aanschouw de wondere wereld van circus in drag. Glamour en sensatie gegarandeerd! Tussen 21.00 en 21.30 kom je binnen en neem je alvast een drankje en geniet je van de sfeer en een DJ. Om 21.30 start de extravaganza show en vanaf 22.30 kan er gefeest worden tot in de late uurtjes.

Rollercoaster – Wes Peden
Jongerenprijs: € 8,75 (inclusief servicekosten)
De grensverleggende topjongleur neemt je mee op een acrobatische achtbaanrit. In deze knallende soloshow neemt jongleur Wes Peden je mee in zijn neon-kleurige wereld. Omringd door enorme opblaasvormen, bewapend met lange buizen en aangedreven door pompende electrobeats jongleert hij erop los als een ware rockster en probeert hij de balans te vinden tussen wat veilig aanvoelt en grensverleggende durf. Moeilijker en unieker jongleerwerk ga je dit jaar niet zien!

FIQ! – Groupe Acrobatique de Tanger (Marokko)
Jongerenprijs: € 13,- (inclusief servicekosten)
Een knotsgekke verzameling van vijftien jonge acrobaten, dansers, voetballers, freestylers, breakdancers en taekwondospecialisten verbeelden de fantasiewereld van topfotograaf Hassan Hajjaj. Voortgedreven door de beats van DJ Dino ontstaat er een heerlijke speelse energie die aanstekelijk werkt. Verwacht groepsdans, acrobatische hoogstandjes, motoren, knallende decors, buikschuivers, menselijke piramides en meer heerlijks om je vingers bij af te likken. FIQ! Ja!