loader image

Professionals

Festival Circolo verwelkomt graag programmeurs en andere professionals. Geaccrediteerde professionals kunnen gebruik maken van een speciale professionals regeling.

  • 25% korting op alle voorstellingen
  • € 75,- korting op een persoonsgebonden passe-partout
  • Mogelijkheid om tegen betaling backstage mee te eten en te drinken
  • Toegang tot het professionals programma
  • Voorrang op aankoop tickets
  • Artiesten ontvangen een overzicht van welke professionals Circolo en hun voorstelling hebben bezocht
  • Je ontvangt een overzicht van andere professionals die Circolo bezoeken

Vraag voor 1 oktober 2022 je professionals accreditatie voor Festival Circolo 2022 aan. Let op: niet iedereen komt zomaar in aanmerking voor een professionals accreditatie. Professionals die een bijdrage leveren aan de versteviging van het circusveld in de breedste zin van het woord hebben voorrang.

Een accreditatie aanvragen kan door een mail te sturen naar tickets@festivalcircolo.nl

Regulier

€ 100,00

tickets
Ben jij een circus professional en wil je heel veel zien? Met deze pas kun je unlimited voorstellingen naar keuze bezoeken. Vraag je accreditatie aan via de professionals pagina op onze website. Deze pas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Hoe werkt het?

Zorg dat je op de website inlogt met het e-mail adres waarmee je bij ons geregistreerd staat. Zo weet je zeker dat je alle kortingen die van toepassing zijn voor jou te zien krijgt in het bestel scherm. De rechten voor professionals tickets zijn namelijk gekoppeld aan je e-mailadres. Heb je nog geen account? Klik dan op ‘Nog geen account’ in de ticketshop en maak een account aan met het mailadres dat bij ons bekend is.

Wil je het complete tijdschema per dag bekijken? Klik dan hier.

Mee-eters
Goede honger gekregen van alle smaakmakers in de piste? Schuif aan in de Circolo backstage en eet mee! Hoe het werkt? Koop een ticket voor de dag(en) dat jij bij ons komt lunchen of dineren, laat je e-ticket zien en bon appetit!

Verdiepingsprogramma Festival Circolo 2022

We zoeken in het circus graag de hoogtes op, maar gaan ook graag de diepte in. Op Festival Circolo 2022 ontdek je inspirerende lezingen, gesprekken en nagesprekken door de circuswereld voor de circuswereld.

Internationaal seminar
Op woensdag 19 oktober trappen we af met een internationaal seminar op de Fontys Hogeschool van de Kunsten. Thema: eigenheid van de performer, wat neem je mee de piste in en wat laat je backstage? Een inspirerende dag over identiteit met keynote speaker Sanae El Kamouni van Groupe Acrobatique de Tanger.

Coffee Conversations
Vijf dagen lang slurp jij een bak inspiratie naar binnen tijdens de Circolo Coffee Conversations. Onder het genot van een kop koffie gaan jonge makers in gesprek met collega’s over motieven, werkwijzen en dramaturgie. Locatie: Harmonia in Spoorpark Tilburg.

Programma Festival Circolo 2022:
Maandag 24 oktober: Camiel Corneille over Repro Project
dinsdag 25 oktober: Emilie Weisse over Be Kind
donderdag 27 oktober: Piet van Dycke over Exit
vrijdag 28 oktober: Lieven Slabbinck over het Cirkelgewelf
zaterdag 29 oktober: Laurence Felber over Questions to the Endless

De Coffee Conversations zijn van 12:00 uur – 13:00 uur.

Circolo Cinema
Dit jaar ontdek je boeiende documentaires in onze Festival Circolo mini-bioscoop. Op het witte doek krijg je een kijkje achter de schermen bij vooruitstrevende circusmakers. De mini-bioscoop is dagelijks om 16.30 en 19.00 uur geopend en is te vinden in de Harmonia tent.

Nagesprekken
Voor extra verdieping kun je na een voorstelling blijven hangen voor gesprekken met o.a. Wes Peden, Elena Zanzu en Hendrik van Maele. Data staan vermeld bij de programma-informatie van de betreffende voorstelling op de website.

Ontdek het volledige programma