loader image

Professionals

Artiesten

Festival Circolo stelt haar programma jaarlijks met zorg samen. Deelname aan het festival is op uitnodiging. Festival Circolo programmeert geen losse acts en we werken niet op basis van open inschrijving.

Pers

Voor interviewaanvragen over Festival Circolo of met artiesten kunt u contact opnemen met Marc Eysink Smeets (directeur Festival Circolo) via marc@festivalcircolo.nl. Persaccreditatie kan aangevraagd worden bij Niki van Rooij (hoofd marketing) via niki@festivalcircolo.nl

Programmeurs

Festival Circolo verwelkomt graag programmeurs en andere professionals. Je kunt je aanmelden voor de professionalsregeling je in te schrijven voor de nieuwsbrief met vermelding van je naam, instelling en functie (zie onderaan deze pagina).
Binnen de professionalsregeling zijn er twee opties: een persoonsgebonden passe-partout van waarbij iedere voorstelling bezocht kan worden. Optie 2 is een korting van €5,00 op losse tickets voor voorstellingen van €10,00 en meer.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuws rondom Festival Circolo? Meld je dan aan voor de professionals mailinglijst. Via deze weg houden we je op de hoogte van speciale regelingen en activiteiten voor professionals.

Professionals
nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte